Захваљујемо се Mинистарству Србије које је одобрило средства за помоћ у раду наше школе за школску 2018-2019 годину

Желели бисмо да обавестимо јавност да смо добили средства од нашег Министарства иностраних послова, односно Управе за рад са дијаспором и Србима у региону, која ће нам много значити у наредној школској 2018-2019 години. Средства су одобрена на јавном конкурсу чији су резултати објављени 23.05.2018. Пресрећни смо што смо добили ова средства, која ће нам помоћи да покријемо део текућих трошкова везаних за рад наше школе, као и да даље унапредимо наставу. Посебно нам је драго што држава Србија улаже у пројекте дијаспоре.

Овом приликом у име свих ђака, учитељица, родитеља и руководства школе „Српскаоница“, желимо да се јавно захвалимо нашој амбасади у Лондону која нам је помогла око конкурса, а посебно нашем Министарству иностраних послова које нам је одобрило средства за школу. Даћемо све од себе да нам ова школска година буде још боља и успешнија.

Веома смо захвални држави Србији на напорима које улаже да подржи нашу заједницу и културу у дијаспори, почев од изванредног школског програма и бесплатних уџбеника по којима наша деца уче српски језик и упознају се са нашим наслеђем и културом, па све до јавних конкурса овога типа који издвајају новчана средства за подршку пројектима и организацијама ван Србије. И наша школа се свим срцем труди да нам покољења одрастају са чврстим везама са матицом Србијом. Образовање младих је изузетно важно и надамо се да на овај начин и ми доприносимо њиховој будућности и општем добру.

Пуно поздрава из Српскаонице

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s